De ce noi?

Situat intr-o zona usor accesibila, str. Avrig 8, (100 m de Primaria Sector 2), in cadrul clinicii veti gasi o ambianta calda si o echipa de medici entuziasti gata sa raspunda cu promptitudine si profesionalism nevoilor tale pentru ca, nu-i asa,

“MERITI SA ZAMBESTI”.

Incluzand absolut orice tratament, de la consultatii de rutina si igienizari prin detartraj cu ultrasunete si airflow, pana la refacerea zambetului prin tehnici minim invazive, tratamente de albire si implante, aditii osoase si ortodontie, echipa Sanadent este dedicata tratarii fiecarui pacient in functie de nevoile sale specifice, abordand solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului.

Suntem aici pentru a-ti  oferi zambetul pe care ti-l doresti si pentru ca sanatatea zambetului tau este profesia noastra.

Va veti convinge ca juramantul pe care l-am rostit nu sunt doar vorbe-n vant.

Atât cât mă ajută forțele și rațiunea, prescripțiunile mele să fie făcute numai spre folosul și buna stare a bolnavilor, să-i feresc de orice daună sau violență.

Sacră și curată îmi voi păstra arta și îmi voi conduce viața.

Orice voi vedea sau voi auzi în timpul unui tratament voi păstra în secret, pentru că aici tăcerea este o datorie.

Dacă voi respecta acest jurământ și nu îl voi călca, viața și arta mea să se bucure de renume și respect din partea tuturor oamenilor; dacă îl voi trăda devenind sperjur, atunci contrariul.”

                       Juramantul lui Hipocrate

-->

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”

Tom Wilson